Mijn favorieten

Aankoop

Aankoop van uw woningHaarlem is een populaire stad om in te wonen.

 

Er staan weinig woningen te koop en de vraag ernaar is hoog. Wat er nieuw op de markt komt is (vaak) binnen korte tijd verkocht.

 

Het is zorg snel bij het nieuwe aanbod te zijn. Even niet opletten en je bent te laat.
 

Cirkel Makelaars zorgt dat u niks mist en tijdig van het nieuwe aanbod op de hoogte bent.  Wij zorgen dat u op de eerste bezichtigingsdag erbij bent.

Wij bieden u de mogelijkheid van een volledige zoekopdracht - waarbij wij actief voor u op zoek gaan naar een nieuwe woning en u begeleiden van de eerste bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris - óf als u zélf een woning gevonden heeft een gerichte aankoopopdracht (op basis van no-cure- no pay), we bezoeken dan samen met u de woning, geven u bouwkundig- en prijsadvies en voeren namens u de onderhandelingen met de verkopende partij. Na aankoop nemen we de koopakte met u door en zorgen evt. voor een notaris die de overdracht zal verzorgen.In overleg met u worden afspraken gemaakt over de dienstverlening van uw keuze en de kosten die daaruit voortvloeien.

Cirkel Makelaars levert u maatwerk!

Wilt u meer informatie over het kopen van een woning óf wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op via e-mail info@cirkelmakelaars.nl of bel 023-525 66 08.