Mijn favorieten

Aankoop

Aankoop van uw woningHet kopen van een woning is waarschijnlijk één van de belangrijkste beslissingen in uw leven.

Doordat er tegenwoordig zoveel woningen te koop staan zien kopers (vaak) door de bomen het bos niet meer, en dat is jammer want juist nu is er voor een koper 'veel te halen'. Cirkel Makelaars leidt u door dit woud van mogelijkheden en behoedt u voor een fatale miskoop. Cirkel Makelaars geeft u antwoord op al uw vragen en biedt u zekerheid en rust bij de aankoop.
 

Cirkel Makelaars biedt de mogelijkheid van een volledige zoekopdracht - waarbij wij actief voor u op zoek gaan naar een nieuwe woning en u begeleiden van de eerste bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris - óf als u zélf een woning gevonden heeft een gerichte aankoopopdracht (op basis van no-cure- no pay), we bezoeken dan samen met u de woning, geven u bouwkundig- en prijsadvies en voeren namens u de onderhandelingen met de verkopende partij. Na aankoop nemen we de koopakte met u door en zorgen evt. voor een notaris die de overdracht zal verzorgen.In overleg met u worden afspraken gemaakt over de dienstverlening van uw keuzeen de kosten die daaruit voortvloeien.

Cirkel Makelaars levert u maatwerk!

Wilt u meer informatie over het kopen van een woning óf wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op via e-mail info@cirkelmakelaars.nl of bel 023-525 66 08.